Fullt ös!

Vet inte vart veckorna tar vägen, dom bara flyger iväg. hinner knappt vakna förän de är dax för sängen igen. hehe.
Men nu är vi äntligen klara med sov rummet. bara lite småfix o tavlor kvar. Tredje natten vi sovit där nu. Dom två senaste nätterna har ja sovit på älsklings sida. min sida är för mjuk. Gör för ont i ryggen/Bäckenet. Börjar bli riktigt trött på de nu.


Ska upp en lampa och något mer ovanför spjälsängen.

Igår var vi till Mvc igen och mätte. Hade inte växt något denna gången heller. Så imorgon onsdag ska vi på ett extra ultraljud. Kul att se plutten igen. Ska kolla kön igen då. hihi
Blir lite shopping innan vi ska dit oxå. de  De är alltid lika roligt att slösa pengar.

I lördags gick ja in i vecka 37. Känns som om ja spricker snart. Har fått några bristningar under magen oxå.
Men de bryr ja mig inte så mycket om faktiskt. Ett gulligt minne hihi.

24 dagar kvar :)Imorgon kommer hela syskonskaran på fika. Får se om de blir grilla.
Ska bli trevligt. Inte ofta alla syskon gör något.
Sen på torsdag ska samma gäng ut till mamma o va där hela dan o bara umgås.

Ne nu ska ja laga mat o sen fortsätta städa. :)

//Pussis

Orkar inte!

Vilken hemsk natt!! Somna typ halv tolv o vakna halv ett igen. kudden var blött o täcket var blött, ja var dyng piss nödig o helt svett. Somna igen o vakna 5 gånger till efter de. Är så jävla trött nu så ja tror ja dör.. Sitter på jobbet nu o försöker få lite ork att göra något. Men ja hittar inte orken. Orkar inte göra något längre. Vill bara sova. Är en arbetsdag kvar sen är ja äntligen ledig. Men då ska källaren göras klart så vi får ett sovrum innan bebben kommer.

Gick in i vecka 35 idag. Vill att tiden ska gå fort nu. Magen är tung,  ryggen värker o fötterna svullnar. Sammandragningar o förvärkar hela tiden. Känns som om ja bara klagar nu. Men ja orkar inte gå omkring såhär längre.
Är grinig o trött hela tiden. o järnvärdet sjunker. O ja vill verkligen inte äta järn tabletter. får juh inte ner dom. :(

Vecka 35

41 Dagar kvar till bf


Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Nu ska ja fortsätta jobba.

//Pussis

RSS 2.0