Orkar inte!

Vilken hemsk natt!! Somna typ halv tolv o vakna halv ett igen. kudden var blött o täcket var blött, ja var dyng piss nödig o helt svett. Somna igen o vakna 5 gånger till efter de. Är så jävla trött nu så ja tror ja dör.. Sitter på jobbet nu o försöker få lite ork att göra något. Men ja hittar inte orken. Orkar inte göra något längre. Vill bara sova. Är en arbetsdag kvar sen är ja äntligen ledig. Men då ska källaren göras klart så vi får ett sovrum innan bebben kommer.

Gick in i vecka 35 idag. Vill att tiden ska gå fort nu. Magen är tung,  ryggen värker o fötterna svullnar. Sammandragningar o förvärkar hela tiden. Känns som om ja bara klagar nu. Men ja orkar inte gå omkring såhär längre.
Är grinig o trött hela tiden. o järnvärdet sjunker. O ja vill verkligen inte äta järn tabletter. får juh inte ner dom. :(

Vecka 35

41 Dagar kvar till bf


Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Nu ska ja fortsätta jobba.

//Pussis

Kommentarer
Postat av: Faster

Snart klart nu. Känns långt nu men efteråt kommer tiden gå i raketfart. Känn efter hur magen verkligen känns nu så du kan minnas den efteråt när man saknar den. JO det gör man! Kram!

2009-07-13 @ 10:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0